Tuinonderhoud, bomen kappen en meer

tuinonderhoud-hovenier-boomvalkNaast het ecologisch natuurbeheer voor natuurorganisaties en de overheid, kan Boomvalk Groot Groenbeheer ook veel betekenen voor particulieren en bedrijven in Friesland, Groningen, Drenthe en daarbuiten. Wilt u bomen laten rooien, uw poel of natuurvijver laten opknappen of uw natuurtuin of fruitbomen laten onderhouden? Boomvalk schiet u graag te hulp bij deze werkzaamheden en vele andere hovenierstaken. Door een gedreven eenmansbedrijf in te schakelen, bespaart u tijd en kosten ten opzichte van grotere organisaties. Boomvalk is flexibel en snel inzetbaar voor grote en kleine werkzaamheden, en voor een schappelijke prijs.

Bomen rooien / kappen en verwijderen

Zijn er bomen op uw erf of bedrijfsterrein die te groot worden, in de weg staan of voor te veel schaduw zorgen? Ik kan voor u de bomen rooien, de stomp weghalen én het hout verwerken of afvoeren (naar uw voorkeur). Ik werk veilig en zorgvuldig, in veel gevallen met een kettingzaag maar waar nodig met grotere machines. Ook bomen op moeilijk bereikbare plaatsen, of dichtbij bebouwing, zijn geen probleem. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de bomen, het aantal bomen en de situatie waarin ze staan. Ik kom daarom graag vrijblijvend bij u langs om de klus in te schatten en een gepaste offerte uit te brengen. Stel uw vraag via de contactpagina of bel mij op 06 444 28 507.

Voor het laten verwijderen van bomen is in veel gevallen een vergunning nodig. U kunt de website van uw gemeente raadplegen voor de regels in uw gebied, en daarnaast is er de vergunningscheck op Omgevingsloket.nl. U kunt ook contact met mij opnemen voor advies of bij vragen.

Wat er na de kap met het hout gebeurt is aan u. Zo kan ik het hout verwerken tot haardhout voor uzelf of een ander. Takken kan ik inzetten voor de aanleg van takkenrillen, ter bevordering van de biodiversiteit in uw tuin. Ook versnipperen van het snoeihout is mogelijk, voor gebruik elders op uw erf bijvoorbeeld. Ten slotte kan ik het hout ook afvoeren zodat u er gemakkelijk vanaf bent.

Tuinaanleg, snoeien en andere tuinwerkzaamheden

Boomvalk kan de aanleg en het volledig onderhoud verzorgen van grote en kleine tuinen en erven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het snoeien van bomen en planten
  • Het knotten van bomen
  • Maaiwerk
  • Nieuwe aanplanting of advies daarbij
  • Ontwerp en aanleg van tuinen, natuurtuinen en boomgaarden
  • Onderhoud aan uw natuurvijver of poel
  • En veel meer: kleine en grote klussen, eenmalig of periodiek

Door ruime ervaring in het vak van hovenier en een uitgebreide kennis van planten en bomen kan ik elke situatie aanpakken, in samenspraak met u en met de creatieve insteek van een echte natuurliefhebber. Boomvalk Groot Groenbeheer is dus breed inzetbaar. Voor elk vraagstuk komen we samen tot de beste oplossing.